Kallio Block Party

When: 6.8.2011 from 15:00 to 21:00

Lauantaina 6.8.2011 klo 15-21 Kallion ensimmäinen Block Party sijainnissa: Kallion kirjaston puisto, Karhupuisto, Fleminginkatu, Franzeninaukio

Katu valloitettu musiikille, taiteelle, ihmisille; Kaksi lavaa musiikkia, graffitimaalausta, picnic-alue, osallistavaa tekemistä ja omanlaista olemista.

Olavi Uusivirta * Kiki Pau * Jesse * Niko & Tapsa * Super Janne * Rauhatäti * God Given Ass * Ville Ahonen * Cosmobile & Ike Chime * Color Dolor * Black Twig * Cykles * Saara Markkanen * Musungus

We Jazz DJs * Hiihtopipo & Kavallus x Roope-Setä * Dj Super Mazembe * DJ Volmari * DJ Mosaik

Flemarin asukkaat huomio: Värikkäitä vaatteita/kankaita/lippuja tms ikkunoista esille! Väritetään katu yhdessä!

Ohjelma tarkentuu pian täällä, Facebookissa ja Kallio-liikkeen sivuilla.

6,339 Responses to Kallio Block Party

 1. Mariella-mummo says:

  Hei järjestäjät!

  Olen kuusikymppinen kalliolainen, joka on viettänyt melkoisen monta unetonta yötä Torkkelinpuistikon ryyppyporukoiden vuoksi, joiden ilta- ja yöjuhlat ovat kesä kesältä pidentyneet ja tuleet yhä meluisammiksi. En siis oikein usko, että Agricolankadulla asuvat mummot ja vaarit ovat kovinkaan ilahtuneita ystävällisistä kutsuistanne.

  Voistteko mahdollisesti muistuttaa juhlakansaa siitä, että järjestyslain 4. pykälä 1. momentin mukaan alkoholin nauttiminen julkisella paikalla ei saa estää muiden oikeutta käyttää paikkaa. Me varttuneemmat kalliolaiset olemme sitä mieltä, että meillä on oikeus nukkua helleöinä ikkunat auki ja niin nauttia sen tuomasta raittiiista ilmasta öisin. Tulkitsemme siis lakia niin, että alueen ilmatila on osa paikkaa.

  Muistuttaisin myös, että poliisi voi alkoholilain 58. pykälän 2. momentin nojalla kieltä alkoholin nauttimisen julkisella paikalla, milloin yleinen järjestyksen ylläpitäminen niin vaatii. En halua olla ilonpilaaja, mutta kokemusta on, että Torkkelinpuistikkoon (ja muihin puistikkoihin) tullaan Pussikaljaromaanin tyyliin jatkoille ja jopa jatkojen jatkoille.

  Toinen tapa suhtautua on tietysti tämä: “If you cannot beat them, join them”. Moni meistä vaan ei oiekin jaksa tai viitsi tai ovat jo juhlimisensa juhlineet 60-70 -luvulla.

  Pyydän siis monen puolesta huomaavaisuutta.

  Ystävällisesti teidän,

  Kallion mummo

  • Kallion nuori says:

   Yhdyn täysin Mariella-mummon mielipiteeseen. Meitä helleöinä juopottelijoiden mekastuksesta kärsiviä on myös nuoremmassa polvessa. En vastusta korttelijuhlintaa lainkaan, nämä korttelijuhlat ja puistokirppikset mielestäni aivan valloittavalla tavalla virkistävät kivikaupunkia. Mutta hauskanpidosta huolimatta soisin juhlijoiden osoittamaan enemmän huomaavaisuutta naapuruston asukkaita kohtaan.

   Tapahtumien ideahan on järjestää yhteisöllisiä kansanjuhlia omassa naapurustossa. Tähän luulisi sisältyvän, ettei unohdeta bilepaikan olevan bändin lopetettua soittonsa jälleen tavallisten ihmisten koti. Roskat roskiin, virtsa pisoaariin ja aamun pikkutunteina jätetään se kailottaminen myös ulkotiloissa vähemmälle. Varmaan jokainen on joskus saanut aamuyölle jatkuneiden juhlien takia ovensa taakse tyytymättömän naapurin, jolla on seuraavana päivänä aikainen herätys. No, Kallion juhlijoiden tiedoksi: tiiviissä kaupunkitilassa ei kadulla tai puistossakaan sovi möykätä miten mielii. Yörauhaa kunnioitettava sielläkin.

   Terveisin
   Kallion nuori

  • You should take part in a contest for one of the highest quality sites on the net.
   I will highly recommend this blog!

 2. Ossi Hiisiö says:

  Astuessani ratikasta Karhupuistossa pelkäsin lopunkin kuulon lähtevän. Ylidesbelisellä musiikillako kaikenikäiset asukkaat juhlivat yhdessäoloa? Miten tässä metelissä tutustutaan ja seurustellaan? Suunnitteluporukka on ilmeisen yksipuolisesti koottu.

  Huonokuuloinen ihmisystävä

 3. Karhupuiston kupeen asukki says:

  Noh noh, älkäähän nyt aina vaan valittako! Ei näitä häppeninkejä nyt niin usein ole. Sitä paitsi silloin, kun on korttelijuhla kyseessä, musiikki saa olla lujalla.

 4. Ossi says:

  “Korttelijuhlan” osanottajat ovat 95-prosenttisesti muualta kuin korttelista. Kysymyksessä on uusi nuorisofestivaali jonne on tultu kaikkialta Helsingistä ja muualtakin. Eikö festivaaleille ole jo riittävän monta tapahtumapaikkaa ennestään? Korttelissako musiikki saa olla lujemmalla kuin muualla?