Yksivuotias Everyday Is Like Sunday

Jokainen ilta ei ole samanlainen, vaikka kävisit vain yhdessä paikassa. Siltasen Everyday Is Like Sunday -klubi poikkeaa paikan muusta klubitarjonnasta monellakin tavalla. Klubi on painottunut indie/rock/new wave/punk -musiikkiin ja livekeikkoja järjestetään usein. Bändit ovat uusia ja mielenkiintoisia (mm. Artturi Taira (Rubik), Mikko Joensuu (Joensuu 1685), Black Twig, Kari Tapiiri, Bendagram, Nopat ja Topi Saha). Kaiken lisäksi yleisöä hemmotellaan alehintaisilla drinkeillä; kaikki juomat ovat baarissa -20% koko illan eli 21-02.

DJ-kolmikko Harvest, Ginger Boy ja Lene ovat pyörittäneet jokatiistaista Everyday Is Like Sunday -klubiaan jo vuoden. Tänään juhlitaan yksivuotiasta! Heineken tarjoaa juhlajuomat ja STOCKERS! livemusaa klo 21.30.

YouTube Preview Image

2 Responses to Yksivuotias Everyday Is Like Sunday

 1. Barbara says:

  I see interesting articles here. Your site can go viral
  easily, you need some initial traffic only.

  There is a sneaky method to get massive traffic from social media.
  Search in google for: Twinor’s strategy

 2. bdsm lovers says:

  F39qkq Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you writing this write-up and the rest of the site is also really good.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*